För den motorintresserade
RSS icon Home icon
 • Travis Pastrana – Wonder Boy

  Posted on december 19th, 2018 Prof. Everardo Weimann Sr. No comments

  För den som har ett intresse av motorsport och kanske framförallt motorcykel kan ha ramlat över något videoklipp med  Travis Pastrana – Wonder Boy. Född 1983 har tävlat i motorcross. 15 år gammal så vann han sitt första guld i X Games och freestyle. Han har under åren bevisat att han är en fenomenal åkare och vunnit flera stora tävlingar förutom X Games. Mycket är det händer kring personen Pastrana, fortsätt läs så får du veta mer.

  Tävlingar för Travis Pastrana

  Andra tävlingar som Travis Pastrana varit delaktig i med stor succé är Red Bull X-Fighters. Fram till år 2003 så var han helt obesegrad i de tävlingar han ställde upp i. Det är en våghals utan dess like och under ett X Games så lyckades han med konststycket dubbel backflip som ingen annan lyckats med tidigare. Nitro Circus är det Travis tillsammans med goda vänner startade. De filmade galna stunts på bland annat motorcykel som såldes. Detta har vuxit enormt och numer så kan även den som är intresserade av underhållning online och casino ge sig i kast med det spel som Yggdrasil tillsammans med Nitro Circus skapat.

  Stuntmannen Travis Pastrana

  Det finns mycket intressant att skriva om denna Travis Pastrana. För den intresserade så har ni garanterat hört talas om stuntmannen Evil Knievel. Självklart så är denne en stor förebild för Pastrana så han bestämde sig för att återskapa ett klassiskt stund som Knievel gjorde. Att hoppa över 16 bussar med sin motorcykel är kanske inget som en den vanlige motorcykelåkaren vill göra. Resultatet ser ni i den inbäddade videon är nedan.

  Framtiden för Travis Pastrana

  Frågan är hur länge Pastrana orkar och kan hålla på med det han gjort sedan han var 4 år. Än så länge så är inte Travis någon pensionärstyp och kommer mest troligt att fortsätta några år till. Eller så länge kroppen håller och han tycker detta är roligt. Med sitt Nitro Circus så reser de runt på en Europa-turné när denna artikel skrivs. Den 1 december så har man möjlighet att se deb sista föreställningen i Paris om man missade den som var på Tele2 Arena i Stockholm i slutet på november.