För den motorintresserade
RSS icon Home icon
 • För dig med fyrhjuling – ATV

  Posted on februari 11th, 2022 Prof. Everardo Weimann Sr. No comments

  När du är ute och kör med din fyrhjuling kan det vara skönt att ha tänkt på reservdelar. Du som har fyrhjuling behöver ha i åtanke att du kör ett kraftfullt fordon som kräver underhåll.

  Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare, är underhåll av din ATV viktigt. Hitta det du behöver online och se till att du är förberedd även på det värsta.

  Visa upp din snygga kaross

  Först och främst är det alltid säkerheten som kommer först. Efter att säkerheten är fastställd är det såklart även viktigt att fyrhjulingen du kör är något du tycker ser bra ut. Ett sätt att förnya din fyrhjuling är att byta ut karossen. Det kan också vara bra att byta en sliten kaross ur säkerhetssynpunkt.

  Tillbehör till din ATV

  Om du ska köra med din fyrhjuling i skog och mark kan det vara bra att du har en GPS. Oftast räcker den inbyggda GPS som finns i telefonen ganska långt. Men när det kommer till att köra i skog och mark kan du inte riktigt lita på att mobilnätet räcker hela vägen ut dit. Det allra bästa är att utrusta din ATV med en GPS som är anpassad för annat än stadsterräng.