För den motorintresserade
RSS icon Home icon
 • Lösningen för dig som köpt dig en elbil

  Posted on oktober 6th, 2022 Prof. Everardo Weimann Sr. No comments

  Det finns många fördelar med att äga en elbil istället för en vanlig bil med förbränningsmotor. Några exempel är lägre skatt, det är miljövänligt och elektricitet är oftast billigare än bensin, men priserna kan variera beroende på vart du bor och andra faktorer.

  Det smidigaste med en elbil är att du kan ladda den hemma genom att sätta upp en speciell typ av laddare på till exempel garageväggen. Det är ett stort plus jämfört med bensinbilar som du måste åka till en bensinstation för att tanka.

  Laddstation hemma

  Att sätta upp en laddstation hemma är något du kommer tjäna på i längden. Istället för att åka till en laddstation någon annanstans kan du bara koppla in bilen över natten. Då är den fullt laddad när du ska åka till jobbet dagen efter. Om du även räknar in elen det drar att åka till laddstationen sparar du även en liten del el att ladda hemma istället.

  Säkerheten är något många oroar sig över när de köper en ny bil, speciellt när det gäller nya högteknologiska bilar. Som tur är finns det en smidig lista över elbilar för den säkerhetsmedvetna du kan kolla igenom.