För den motorintresserade
RSS icon Home icon
 • Upplev New York

  Posted on juni 5th, 2019 Prof. Everardo Weimann Sr. No comments

  Vill du verkligen uppleva Chevrolets hemland så är det USA som du ska besöka och kanske New York speciellt. Förutom återförsäljare av Chevrolet så finns det en hel del härliga bilmuseer som kan besökas. Nu kanske inte det bara är bilar som intressera dig så välkommen till New York, staden som aldrig sover.

  Upplevelser i New York

  Enklast så tar du dig till New York genom att boka en paketresa där förutom flyg och så hotell och kanske en hockeymatch ingår i priset. Det kan vara trevligt att kombinera sitt intresse för bilar med en hockeymatch over there. New York Islanders har fyra Stanley Cup segrar i bagaget och du kan få en upplevelse för livet genom att se detta fantastiska lag live. Förutom ishockey så finns det en massa annat trevligt i staden som aldrig sover att uppleva.

  Hitta din favorit Chevrolet

  Du hittar 25 återförsäljare av Chevrolet i New York, så du kan åka runt i flera dagar för att få se olika modeller av denna bil. Det finns en del bilmuseer som är värda etta åka till om man befinner sig i New York. kanske du till och med ska prova lyckan och vara med i utlottningen av en 1966 Mustang Convertible. Kruxet kan ju vara att få hem den till Sverige men om du vunnit den så kanske Det kan vara värt att bekosta frakten av din vinst.